szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Bárhogy is dönt a kormány, a BKK járatain továbbra is el kell takarni az arcot, a főváros ugyanis nem tartja időszerűnek az előírás felülvizsgálatát.

Koronavírus-világjárvány
A második hullámra készül a világ, miután számos országban újra megemelkedett a koronavírussal fertőzöttek száma. A 2019 végén kitört világjárvány már eddig is több százezer beteg halálát okozta, a gazdasági károk pedig felbecsülhetetlenek. Igyekszünk mindenről tájékoztatni olvasóinkat, tartsanak velünk, olvassák cikksorozatunkat.
Friss cikkek a témában

Eltörölheti a kormány a kötelező maszkviselést a tömegközlekedési eszközökön, legalábbis erre lehet következtetni Müller Cecília országos tiszti főorvos szavaiból. Müller az operatív törzs sajtótájékoztatóján azt mondta, a kormány szerdán dönt az időseknek fenntartott vásárlási sávról és a tömegközlekedési eszközökön előírt maszkviselésről,

e tekintetben is várható változás.

A kormány május 4-ével írta elő a kötelező maszkviselést országosan, amit Budapesten Karácsony Gergely egy héttel korábban elrendelt a BKK járataira. Megkeresésünkre a főváros sajtóosztálya azt közölte, Budapesten a főváros dönt majd ennek esetleges megszüntetéséről, azonban jelenleg ezt nem tartják időszerűnek.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Elhagyta a 20 milliót a koronavírus-fertőzöttek száma

Elhagyta a 20 milliót a koronavírus-fertőzöttek száma

Bemutatjuk a letartóztatott Jimmy Lai médiamágnást, Hongkong védelmezőjét

Bemutatjuk a letartóztatott Jimmy Lai médiamágnást, Hongkong védelmezőjét

Elpusztult Paula, a világ legidősebb lajhárja

Elpusztult Paula, a világ legidősebb lajhárja