szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az online közgyűlésen nem tudtak szavazni az akadémia tagjai, mert hirtelen nagy terhelést kaptak a szervereik.

A járványhelyzet miatt a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) a 193. rendes közgyűlését online tervezte megtartani szerdán. Az akadémia közleménye szerint az ügyrendi szavazások után hirtelen nagy terhelés érte az MTA Titkárság szervereit, ami lehetetlenné tette a további szavazásokat. Azt írták, erre az előző hetek tesztelése alatt nem volt példa.

Tulassay Tivadar levezető elnök a közgyűlést berekesztette, a túlterhelés okait vizsgálják. Az elfogadott napirendet a közgyűlés július 6-án, 10 órára meghirdetett ülésnapján fogja megtárgyalni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
920 lóerős lett az új hibrid Mercedes-AMG GLE 63

920 lóerős lett az új hibrid Mercedes-AMG GLE 63

Kiszivárgott közel 1000 vállalati VPN-szerver adata, köztük rengeteg jelszó

Kiszivárgott közel 1000 vállalati VPN-szerver adata, köztük rengeteg jelszó

Visszavonul a brit külügy főegerésze

Visszavonul a brit külügy főegerésze