szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Súlyos vadászbalesetről értesült a 444.

A vadászbaleset tényét a település polgármestere, és vasárnap este a rendőrség is megerősítette. A 444 úgy tudja, hogy egy vadászatra érkezett vendég lőtte fejbe a település helyi erdészét. A portál azt írja, hogy Sz. Péter erdészt a baleset után megműtötték, az állapota válságos, a következő 24-72 órában dőlhet el, sikerül-e stabilizálni állapotát.

A cikk szerint még pénteken két személy (az egyik állítólag osztrák) érkezett a helységbe vadászni, és mint ilyenkor szokás, az erdész és a két vendég elindult autóval a vadászat helyszínére, de útközben az egyik vendég fegyvere elsült. Sz. Pétert a fején vagy a tarkóján érte a lövés.

A helyi szóbeszéd megerősítésére a 444 a rendőrséghez fordult, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nemrég válaszolt. „Az eddigi adatok szerint vendégvadászat közben szenvedett – egyelőre tisztázatlan körülmények között – lőtt sérülést a vadászat 42 éves vezetője, a mentők életveszélyes állapotban vitték kórházba. A rendőrség foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt indított nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen” – írták válaszukban.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Rekordot döntött az OTP, annyit vásárolt saját részvényeiből

Rekordot döntött az OTP, annyit vásárolt saját részvényeiből

A fejtetvekkel is kibabrált, hogy a járvány alatt kevesebb a közös szelfizés

A fejtetvekkel is kibabrált, hogy a járvány alatt kevesebb a közös szelfizés

Rendőrnőt ütött meg egy dühöngő férfi Győrben

Rendőrnőt ütött meg egy dühöngő férfi Győrben