szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A szombat esti viharban gyulladt ki egy villámcsapás következtében a fenyves Piliscsabánál.

Szombat este több bejelentést is kaptott a Piliscsaba Polgárőr Egyesület, hogy a város több pontjáról is tüzet látnak. Az egyesület azt írta a Facebook-oldalán, hogy valószínűleg villámlás következtében gyulladt ki a piliscsabai lőtér feletti hegyen a fenyves.

A tűzoltók nehezen közelítették meg a helyszínt, és kéziszerszámokkal kezdték meg az oltást. A piliscsabai önkéntes tűzoltók azt írták a posztjukban, hogy nehezítette az oltást a fel-fel támadó szél, és az eső miatt csúszóssá vált hegyi terep. Végül vasárnap hajnalra sikerült elfojtaniuk a tüzet.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Elektromos pickuppal lepné meg a piacot a Volkswagen?

Elektromos pickuppal lepné meg a piacot a Volkswagen?

Tállai államtitkár nosztalgia- és ígéretmilliárdokkal kápráztatta a nyugdíjasokat

Tállai államtitkár nosztalgia- és ígéretmilliárdokkal kápráztatta a nyugdíjasokat

Fekete-Győr Balatonőszödről üzent Gyurcsánynak

Fekete-Győr Balatonőszödről üzent Gyurcsánynak