szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Több mint 1 millió forintot és 137 eurót találtak nála.

A térfigyelő központban figyeltek fel vasárnap délben egy nőre, aki a gyanú szerint varázsdohányt adott el több embernek is Budapesten, a Bosnyák téren. A kamerák felvették, hogy egy piros ruhás nő kis csomagokat adott át több embernek, akiktől ezért pénzt kapott.

A police.hu híre szerint a térre érkező járőrök látták, hogy a nő éppen egy kocsiba ült, amit egy férfi vezetett. Miután az autót megállították és átvizsgálták, 10 gramm kábítószergyanús anyagot, több mint 1 millió forintot és 137 eurót találtak. A rendőrök a budapesti R. Rita Krisztinát elfogták, és előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A felvételek alapján beazonosították a vásárlókat is. A nyomozók három embert hallgattak ki, ők elmondták, 500 forint/gramm áron vettek varázsdohányt a nőtől.

A zuglói nyomozók a 42 éves R. Rita Krisztinát új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatására.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
1,5 méter – új táblákat rak az utak mellé a közútkezelő

1,5 méter – új táblákat rak az utak mellé a közútkezelő

Vidnyánszky úgy az SZFE kuratóriumi elnöke, hogy Kaposváron is pozícióban marad

Vidnyánszky úgy az SZFE kuratóriumi elnöke, hogy Kaposváron is pozícióban marad

„A legjobb sör ott van, ahová a papok járnak inni”

„A legjobb sör ott van, ahová a papok járnak inni”