szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy siklóernyős még július elején akadt fenn egy fán, ahonnan aztán feltehetően a mentésére érkező helikopter rotorszele sodorta le. Azóta kritikus állapotban volt.

Meghalt az a siklóernyős, aki még július elején akadt fenn egy magas fán Vértesszőlősnél, és azután szenvedett súlyos sérüléseket, hogy a mentésére érkező honvédségi helikopter rotorszele a szemtanúk szerint lefújta a fáról – írja az Index.

A siklóernyős 20 métert zuhant, és utána közel két órán át küzdöttek az életéért, mire kórházba lehetett szállítani. Azóta intenzív osztályon feküdt, kritikus állapotban. A férfi halálhírét Tóth M. Gábor, a családja jogi képviselője erősítette meg az Indexnek.

A most már halálos baleset ügyét a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség vizsgálja: folyamatosan zajlik a nyomozás, bekértek egy sor - kommunikációs, műszaki, egészségügyi - adatot, lefoglalások is történtek, és tanúkat hallgattak ki. Gyanúsított még nincs - közölték a hvg.hu megkeresésére. Az ügyben várhatóan műszaki és orvosszakértő kirendelésére is szükség lesz, mielőtt dönteni tudnának a büntetőjögi felelősség kérdésében.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ford Evos néven crossoverként születik újjá a Mondeo?

Ford Evos néven crossoverként születik újjá a Mondeo?

Sokáig és kitartóan nem akartam pszichológus lenni

Sokáig és kitartóan nem akartam pszichológus lenni

Kirúgták a takarítót, aki megvert egy 16 éves pécsi diákot

Kirúgták a takarítót, aki megvert egy 16 éves pécsi diákot