szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Rutineljárás keretében rendelték el a zárást.

A Szegedi Tudományegyetem felvételi zárlatot rendelt el a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Belgyógyászati Klinika és Kardiológiai Központ Szívsebészeti Osztályán koronavírus megjelenés miatt – áll a Szegedi Tudományegyetem közleményében.  Mint írják a rutin eljárásrendnek megfelelően kezdeményezték a zárlatot, ugyanakkor hangsúlyozzák, hogy a klinikán már kezelt betegek ellátása biztosított, de új szívsebészeti betegeket nem fogadnak.

Az új betegek fogadására addig, amíg a pozitív tesztes vagy kontaktként nyilvántartott orvosok visszatérnek, a Nemzeti Népegészségügyi Központ négy másik Centrumot jelölt ki.  Új beteget az SZTE akkor fogad, amikor az ismételt szűréseken (dolgozók és bennfekvő betegek) mindenki negatív lesz. Ezt követően kérvényezik a feloldást. Ennek előrelátható időpontja jövő hét elejére, közepére tehető.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Meddig fejlődhetnek még a digitális üzleti asszisztensek?

Meddig fejlődhetnek még a digitális üzleti asszisztensek?

Szupergyors holland sportkocsi tűnt fel a színen

Szupergyors holland sportkocsi tűnt fel a színen

Kifejezetten kutyáknak és macskáknak építenek hotelt Portugáliában

Kifejezetten kutyáknak és macskáknak építenek hotelt Portugáliában