szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Szemeryné Pataki Klaudia szerint a városnak nyugalomra van szüksége. Pár napja Cser-Palkovics András, Székesfehérvár szintén fideszes polgármestere is hasonlókról írt.

“Városunknak a jelenlegi kritikus helyzetben nem előválasztási kampányra, hanem nyugalomra és felelősségteljes politizálásra van szüksége" – írta a Facebookon szerdán Szemeryné Pataki Klaudia, Kecskemét fideszes polgármestere, aki arra kérte az ellenzéket, hogy az ne tartson előválasztást. Az nem világos, hogy a legalkalmasabb ellenzéki jelölt kiválasztása pontosan hogyan, miként zavarná a város nyugalmát.

Néhány nappal korábban Székesfehérvár szintén fideszes polgármestere, Cser-Palkovics András is hasonló kérést fogalmazott meg, ugyancsak a Facebookon. A városvezető azt írta:

a járványhelyzet kritikus pillanatában az ellenzéki pártok elkezdték az előválasztási kampányukat. Normál körülmények között ezzel semmilyen probléma nem lenne, de a mostani se nem normál, se nem ideális helyzet”.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!