szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem tehet róla, hogy a fia „átsütve, magyaros risi e bisi-vel, csemege ubival, ketchup-pel” szereti a libasültet.

A karácsony sok mindenről szólhat, különösképpen az evésről. Ennek megfelelően menetrendszerűen megérkezett a gasztrovonaton robogó Németh Szilárd Facebook-posztja a karácsonyi menüsorról.

A fideszes politikus hangsúlyozta, hogy a képek nem szenteste készültek (hiszen az az áhítaté), de ettől függetlenül is alapos dokumentációt kapunk. Egy adott ponton ugyanakkor Németh Szilárd defenzív pozíciót volt kénytelen felvenni, mégpedig a libasült miatt, megelőlegezve, hogy ez „kiveri a biztosítékot egy-két, magát gourmet-nek gondolónál”. De nem tehet mást, mert a fia így szereti: „átsütve, magyaros risi e bisi-vel, csemege ubival, ketchup-pel”.

További különlegessége az ételeknek, hogy a hozzávalókat mind ajándékba kapta hálás vidéki fideszesektől. Fel is sorolta őket név szerint, a Telex pedig vette a fáradtságot és utánanézett a hozzávalókat összeadó barátoknak, ismerősöknek. Van köztük, aki földpályázatot vagy jelentős uniós támogatást nyert. 

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat. 

HVG

HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!

Gyükeri Mercédesz Élet+Stílus

Amikor a narancs vette át a nyúl szerepét a magyar karácsonyi luxusban

Hal, pulyka, bejgli – mintha mindig velünk lettek volna a karácsonyi asztalnál. Na de mi a helyzet a körítéssel? Az elmúlt évszázad karácsonyi menüit, háztartási jó tanácsait lapoztuk végig, és ha sok új recepttel nem is lettünk gazdagabbak, arról sok mindent megtudtunk, miként képzelték el ez alatt a háziasszonyok szerepét.