szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az online biztosításkötés, jegyvásárlás, utazási szolgáltatások, parkolás és más elektronikus szolgáltatások lesznek a VI. Elektronikus Kereskedelem Konferencia központi témái 2009. május 7-én és 8-án.

Szállást foglalni, repülőjegyet rendelni, teljes utazási csomagokat vásárolni régóta lehet, de ma már tudunk online belépőjegyet váltani múzeumba, színházba, moziba; megvehetjük az autópálya-matricánkat, megköthetjük az összes biztosításunkat, intézhetjük pénzügyeinket, nemcsak kifizethetjük, hanem ki is állíthatunk számlát ügyfeleinknek; néhány perces internetes regisztrációt követően pedig budapesti parkolójegyeinket is megválthatjuk mobiltelefonunkon. A konferencia a különböző innovatív üzleti modellek keletkezésének és működésének bemutatásával, elemzésével kitekintést szeretne nyújtani résztvevőinek az elektronikus szolgáltatásokra, hogy így akár új ötletek, megoldások születését is inspirálja, mivel valószínűleg még sok kiaknázatlan lehetőség rejlik az üzletágban.

Az előadók a téma legjobb elméleti és gyakorlati szakemberei közül kerülnek ki, a teljes névsor megtalálható a
konferencia részletes programjában.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!