szerző:
ecoline.hu
Tetszett a cikk?

A beszámoló szerint az árbevétel is szépen gyarapodott, a bázisidőszaki eredményhez képest 21 százalékkal 34.

A beszámoló szerint az árbevétel is szépen gyarapodott, a bázisidőszaki eredményhez képest 21 százalékkal 34.6 ezermilliárd wonra emelkedett. A kedvezően alakuló eredmény nyomán a társaság egyben bejelentette, hogy jelentősen megnöveli a félvezetők és lapos képernyők gyártására fordított kiadásokat, igaz, konkrét számokat egyelőre még nem osztottak meg.

Annyi ismert mindenesetre, hogy legutóbb janurában a cég még azt nyilatkozta, hogy 8500 milliárd wont, azaz nagyságrendileg 7.7 milliárd dollárt szán a két említett üzletágra. A KTB Vagyonkezelő elnöke, Chanf In Whan a bejelentést úgy kommentálta, hogy a megnövelt beruházásokról szóló döntés mögött a vezetés azon várakozása húzódhat meg, hogy a kereslet továbbra is pozitívan alakulhat.

Equilor

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ha nem vigyázunk, elveszíthetjük a lajhárokat

Ha nem vigyázunk, elveszíthetjük a lajhárokat

Érezhetően rengett a föld hétfőn Miskolcon

Érezhetően rengett a föld hétfőn Miskolcon

Hogy növekedhetett a gazdaság évekig, ha közben egyre korruptabb lett az ország?

Hogy növekedhetett a gazdaság évekig, ha közben egyre korruptabb lett az ország?