szerző:
ecoline.hu
Tetszett a cikk?

A 2011-es év első negyedében az Accor 1,354 millió euró árbevételt ért el, amely közel megegyezik az Reuters által...

A 2011-es év első negyedében az Accor 1,354 millió euró árbevételt ért el, amely közel megegyezik az Reuters által megkérdezett elemzők 1,359 milliós várakozásával. A szállodai szobaszám bővülését kiszűrve a bevétel 5,6 százalékkal, 1,3 milliárd euróra javult. Az InterContinental, a Marriott és a Starwood után a szállodai szobák alapján a világ negyedik legnagyobb szállodavállalata január és március között 50 hotellel, illetve 6600 szobával bővítette láncát.

Európa legnagyobb hotelüzemeltetője a kulcsfontosságú Európai piacokat illetően (gondolva itt elsősorban Spanyol- és Olaszországra, amelyek turizmusát a válság a leginkább érintette) úgy nyilatkozott: a stabilizálódás jelei mutatkoznak.

A Magyarországon a Sofitel, a Novotel, az Ibis és a Mercure márkákkal jelen lévő csoport menedzsmentje szerint az észak-afrikai és közel-keleti zavargások valamit a japánt ért természeti katasztrófa ellenére a kihasználtság további javulása várható az év hátralévő részében is valamennyi kategóriában.  

Ecoline

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megtiltotta a kormány, hogy adót emeljenek az önkormányzatok

Megtiltotta a kormány, hogy adót emeljenek az önkormányzatok

Elhatárolódnak a Petőfi Irodalmi Múzeum beosztottjai Demeter Szilárd írásától

Elhatárolódnak a Petőfi Irodalmi Múzeum beosztottjai Demeter Szilárd írásától

Orbán miniszterelnöki rekordot döntött

Orbán miniszterelnöki rekordot döntött