szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az idei Smartmobil konferencián is kiválasztják és díjazzák az Év Alkalmazását.

A verseny zsűrije keresi a tavalyi év leginnovatívabb, legkreatívabb magyar fejlesztésű alkalmazását, de az applikációk kedvelői is aktívan részt vehetnek a díj odaítélésben. A szakmai zsűrinek március 17-ig javasolhatják az érdeklődők a legjobb alkalmazásokat. A beérkezett ajánlások alapján a 10 legjobb alkalmazást lehet alaposabban megismerni, illetve rájuk szavazni. A zsűri értékelését és az olvasók szavazatait összesítik, így a győztes mobilalkalmazás nemcsak a közönség kedvence, hanem a szakma elismerését is magáénak mondhatja.

Jelölni a 2012. február 1. és 2013. február 28. között publikált alkalmazásokat lehet, elvárás továbbá az applikáció eredetisége, innovatív jellege, funkcionalitása, és a hazai fejlesztői háttér.

„Elkötelezett támogatói vagyunk az innovatív technológiáknak és a tehetséges fejlesztőknek. Örömünkre szolgál, hogy ilyen módon is megismerhetünk kreatív embereket, és további szakmai sikereikben támogathatjuk őket” - mondta a díj kapcsán Szépvölgyi Tamás, a Sanoma Media Budapest mobilmédia üzletágának vezetője.

További információk a jelölésről és díjról itt találhatók.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
4K-s felbontás 144 Hz-en: ezt tudja az új Asus monitor

4K-s felbontás 144 Hz-en: ezt tudja az új Asus monitor

10 millióra büntették a Wizz Airt az ügyfélszolgálata miatt

10 millióra büntették a Wizz Airt az ügyfélszolgálata miatt

Gripenek búcsúztatják ma Budapest felett az utolsó Pumát

Gripenek búcsúztatják ma Budapest felett az utolsó Pumát