#smartmobil

hvg.hu Tech

Ezekre a magyar cégekre jobb odafigyelnie

Intelligens önvezető autók, kiterjesztett valóságra alapuló repülőgép-átvizsgáló rendszer, hordozható személyi EKG – néhány azok közül az ígéretes magyar startupok közül, melyek friss, innovatív ötletekkel, prototípusokkal, kész megoldásokkal mutatkoznak be a SMART 2016 konferencián.

hvg.hu Tech

Hogyan lehet Magyarországról nemzetközileg sikeres tech céget csinálni?

A korábban Smartmobil néven futó SM 2015 konferencia hangsúlyosan foglalkozik majd azzal is, hogy hogyan lehet Magyarországról nemzetközileg sikeres tech vállalatot építeni. Az eseményen a mobilpiac, a smart technológia, a közösségi finanszírozás, a viselhető eszközök, a hazai startup világ és egyetemi innovációs tevékenység aktualitásait is boncolgatják majd ez előadók.

Papós Tamás Tech

A jövő? Már ott lapul a zsebeikben

Az idén ötödjére megszervezett Smartmobil konferencia előadásain hazánk szórakoztatóipara és startupos közösségének jövője is téma volt, a megszólalók szerint ezeken a területeken Magyarország (is) óriási fejlődés előtt áll. Volt itt expénzügyminiszter, 160 milliót érő bejelentés és áfacsökkentő ígéret is, de mindenekelőtt sok remek ötlet, amit már csak meg kell valósítani.

hvg.hu Tech

Build Budapest – idén is lesz Smartmobil konferencia

Lehet-e, és ha igen, miként Budapestből a régió vezető startup-központja? Erre a kérdésre keresi a választ a többek között a jelenleg felemelkedésben lévő startup-városok legfontosabb szereplőit és befektetőit Budapestre hozó Smartmobil konferencia.

hvg.hu Tech

Univerzális kulcshelyettesítő lett a legjobb ötlet a Smartmobilon

Rekordszámú résztvevővel zárt a Smartmobil ’13 konferencia, ahol bluetoothos záralkalmazás lett a legmenőbb startup ötlet. A szakemberek szerint Magyarországon az ötletek minősége mellett a kivitelezés is rendben van, de az üzleti tudás hiányzik.

hvg.hu Tech

Smartmobil: íme a top 10 mobilos startup

A Smartmobil konferencia szervezői kiválasztották azt a 10 legjobb mobilos startupot, amelyek több száz ember és néhány komoly befektető előtt bemutatkozhatnak az április 4-i eseményen.

hvg.hu Tech

Hogy lehet pénzt csinálni itthon a mobilos alkalmazásokból?

A hazai mobilalkalmazások piacán nem a fizetős app lesz az üzleti modell, az inkább az iOS által dominált piacokon lehet befutó. Itthon sokkal inkább lesz üzlet közvetett módokon: m-kereskedelemből, banki, orvosi és egyéb szolgáltatásokból, munkafolyamatok hatékonyságnövelésére létrejött alkalmazásokból - véli Dobó Mátyás "Doransky" a Dunder.hu által készített videóinterjúban.

hvg.hu Tech

Startup nagyhatalom lehet Magyarország?

A nemzetközi mobilpiac fejlődése magyar fejlesztőcégek számára is kiugrási lehetőséget jelenthet. Számos ígéretes hazai műhely van, de ezek csak külső finanszírozás bevonásával tudnának a nagyok közé lépni. Erre a problémára keres megoldást a Smartmobil ’13 konferencia, melynek célja, hogy felhelyezze Budapestet a mobiltechnológia és a startup tőkepiac világtérképére.

hvg.hu Tech

Nagy lehetőséghez juthatnak a mobilos startupok

Kockázatitőke-befektetők is kíváncsiak azokra a mobilos startupokra, melyek az áprilisi Smartmobil konferencián mutatkozhatnak majd be. A jó ötletek nagy lehetőségekhez juthatnak.

hvg.hu Tech

Budapest = mobil: idén is lesz Smartmobil konferencia

Nem kisebb dologra vállalkozik a három éve sikerrel zajló Smartmobil konferencia idei alkalma, minthogy felhelyezze a magyar fővárost a technológiai világ és tőkepiac térképére. Az eseményen a hvg.hu is képviselteti magát egy appötlet-pályázattal.

MTI Világ

Aprópénzt ítéltek meg kártérítésként Szarajevó ostromáért

Az áldozatok családtagjainak fizetendő kártérítésre kötelezte a boszniai Szerb Köztársaság hatóságait a hágai székhelyű ENSZ-törvényszék korábbi büntető ítéleteire hivatkozva egy szarajevói bíróság, amiért a múlt század kilencvenes éveiben pusztító háború idején a szerbek 44 hónapon át ágyúzták és lőtték Szarajevót.

MTI Shake

1926-ban eltűnt hegymászók olvadtak ki egy gleccserből

Feltehetően egy 86 éve odaveszett négyfős hegymászócsoport földi maradványai kerültek a felszínre egy olvadó gleccserből Svájc délnyugati részén, Valais (Wallis) kantonban – közölte kedden a helyi rendőrség szóvivője, Max Rieder.

hvg.hu Tech

Okostelefon-függőség: "nem betegség, csak civilizáció"

A nem is olyan régen még bunkofonnak emlegetett, azóta elfogadottságában és nevében is okosodó mobil mára ott tart, hogy telt házas szakmai konferenciát lehet róla rendezni Budapesten. Zsebben hordott élet, kétszáz forintokat fizetgető felhasználók, dollármilliókat kaszáló fejlesztők - a Smartmobilon jártunk.  

Hajdók Dávid Tech

Az internet jövője: a mobilitás

Piackutatók szerint 2015-re Magyarországon több okostelefont adnak majd el, mint hagyományos készüléket. Még megdöbbentőbb azonban egy frissebb felmérés eredménye: világszinten 2014-re többen használnak majd mobilkészüléken internetet, mint számítógépen. A trendek egyértelműen mutatják, az internet jövője: a mobilitás.

hvg.hu Tech

Smartmobil ’11 - Az év mobilkonferenciája (X)

Idén „Élmény veled élni!” mottóval, új platformokkal bővülve és rengeteg nemzetközileg elismert hazai és külföldi résztvevő előadó szereplésével kerül megrendezésre a Smartmobil ’11 konferencia. Regisztráljon online, jegyezze fel a naptárba és jöjjön el!

Lukácsi Katalin: Egyház aranykalitkában

Lukácsi Katalin: Egyház aranykalitkában

Puccsot hajt végre az operatív törzs? A Duma Aktuál 2021-es előrejelzése

Puccsot hajt végre az operatív törzs? A Duma Aktuál 2021-es előrejelzése

OGYÉI-főigazgató: Nem csak Magyarország vehet Európában az orosz vakcinából

OGYÉI-főigazgató: Nem csak Magyarország vehet Európában az orosz vakcinából

Még mindig Liam Neeson akciófilmje a legnépszerűbb

Még mindig Liam Neeson akciófilmje a legnépszerűbb

Már Tokió utcáit járja a Panasonic csomagszállító robotja

Már Tokió utcáit járja a Panasonic csomagszállító robotja

Érdekes különbség: más népek máshogy érzik a keserűt

Érdekes különbség: más népek máshogy érzik a keserűt

Automosónál árulták az amfetamint és a hasist

Automosónál árulták az amfetamint és a hasist

Csak semmi pánikgomb: okos megoldás az idősek rémálmára

Csak semmi pánikgomb: okos megoldás az idősek rémálmára

A címlapról ajánljuk