szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Átalakítja magyarországi üzleti modelljét a Marks & Spencer, öt vidéki üzletet bezárnak.

A Marks & Spencer (M&S) bejelentette, hogy átalakítja magyarországi üzleti modelljét – közölte a cég csütörtökön. Tájékoztatásuk szerint a franchise partner S Modell döntése következtében a franchise rendszerben üzemeltetett öt vidéki M&S üzletet azonnali hatállyal bezárják, a M&S pedig a hat budapesti franchise üzletének teljes tulajdonjogát átveszi, ezzel stratégiájának fókuszpontjába a főváros kerül.

Steve Kemp, a Marks & Spencer Hungary igazgatója sajnálatát fejezte ki, hogy franchise partnerük az öt vidéki magyarországi bolt bezárása mellett döntött. Emlékeztetett, hogy cégük több mint 20 éve van jelen a magyar piacon, és elkötelezettségét hangoztatta a további működés mellett. A hat budapesti M&S-üzletben a jövőben is biztosítják a munkát az ott dolgozó 120 munkatársnak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Újabb emeletes vonatokat állít forgalomba a MÁV

Újabb emeletes vonatokat állít forgalomba a MÁV

FAZ: Orbánnak minden bajáról Soros jut eszébe

FAZ: Orbánnak minden bajáról Soros jut eszébe

Véres bosszúval fenyegetőznek Iránban az atomtudós elleni merénylet után

Véres bosszúval fenyegetőznek Iránban az atomtudós elleni merénylet után