szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Budapesten a II. kerületben, a Tölgyfa utcai, és a 21. kerületben Csepelen, a Védgát utcai OMV-töltőállomásokon nyíltak újabb SPAR express-üzletek. A Spar tavaly októberben nyitotta meg első üzletét az osztrák olajcég egyik hazai benzinkútján, összesen már öt bolt nyílt meg az azóta eltelt hónapokban.

Budapesten a II. kerületben, a Tölgyfa utcai, és a 21. kerületben Csepelen, a Védgát utcai OMV-töltőállomásokon nyíltak újabb Spar express-üzletek. A Spar tavaly októberben nyitotta meg első üzletét az osztrák olajcég egyik hazai benzinkútján – írja a retail.hu. A Spar boltnyitása műfajteremtő volt a maga nemében: Magyarországon addig még nem működött szupermarket töltőállomáson. A kezdeti boltnyitás után Fóton és Budapesten a Hungária körúton nyílt még Spar express OMV-benzinkutakon. A boltok ugyanakkor egyelőre még csak tesztjelleggel működnek.

A Spar és az OMV együttműködése ebben a formában Ausztriára nem terjed ki – ott továbbra is kizárólag Viva-üzletek maradnak a töltőállomásokon.

A Buksza blog korábban azt írta, hogy a korábbi választék is változott a Spar-boltok nyitásával, lesz kenyér, tej, más alapvető élelmiszerek is a töltőállomásokon. Emiatt a Spar lépése a környékbeli boltosoknak jelenthet kihívást. Annál is inkább, mert a benzinkúton nyíló boltnál kényelmesen lehet parkolni, nem beszélve arról, hogy nonstop nyitva vannak a boltok.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Tiszta beszéddel kezelhették volna az oltási baklövést, csak épp ez nem az a kormány

Tiszta beszéddel kezelhették volna az oltási baklövést, csak épp ez nem az a kormány

Íme az F1 idei új Aston Martin biztonsági- és orvosi autói

Íme az F1 idei új Aston Martin biztonsági- és orvosi autói

Ausztrália csatát nyert a Facebook ellen, a világ országai követnék a receptet

Ausztrália csatát nyert a Facebook ellen, a világ országai követnék a receptet