szerző:
hvg.hu

Tavasszal elindítja Budapest–Lisszabon járatát a Wizz Air – írja a Fapados info blog.

Valószínűleg a Wizz Air hétfői sajtótájékoztatóján jelentik majd be, hogy tavasztól a légitársaság járatot indít Lisszabonba – írja a Fapados info blog.

Azt írják, hogy a Wizz Air mobilapplikációján vélhetően tévedésből már a hétvégén megjelent a lisszaboni célállomás, aztán el is tüntették onnan. Csakúgy, mint a másik tervezett járatot, amelyik a hollandiai Maastrichtba megy.

A blog szerint heti két járat indul majd Lisszabonba, hétfőn és pénteken. Az applikációból úgy tűnt, hogy a legolcsóbb jegy 14 ezer forint lesz Wizz Air-es klubtagságival.

Eddig egyedül a portugál TAP közlekedett fapadossal Budapestre, bár ők napi járatot üzemeltetnek.

©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!