szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A mobil felhasználók generálják a legtöbb forgalmat weboldalán, a printhez képest például tízszer hatékonyabbak.

Egy felmérés szerint sokkal aktívabbak a mobilfelhasználók, mint arra korábban bárki számított. A jelenleg becsült 5,6 milliárd felhasználó a világ 87 százaléka 2018-ig 6,2 milliárdra növekszik majd, miközben a jelenlegi 1,36 eszköz/felhasználó 1,95-re bővülhet. Ez azt jelenti, hogy a mobil mellett, mindenkinek lesz mondjuk egy tabletje is – írja a digitalhungary.hu.

A kutatók állítása szerint a mobil marketing fejlődése töretlen lesz az elkövetkező négy évben is, tehát érdemes stratégiát építeni a hordozható eszközök felhasználóira. A Gartner egy korábbi kutatása szerint a mobil felhasználók 75 százaléka használja a telefonját levelei megnézésére, akik közül több mint a levélnézegetők fele meg is nyitja azt. Ez az arány messze jobb, mint az asztali eszközök felhasználói esetében, a mobilosok már most többet költenek arányaiban mint bárki más: a mobil már most tízszer hatékonyabb mint egy nyomtatott ajánlat.

Az azonnal, bárhonnan, bármilyen eszközről vásárlók beszerzéseik 56 százalékát telefonjukról, vagy tabletjükről intéznék jövőre. Ehhez persze a legegyszerűbb és leghatékonyabb applikációkat igénylik. Mobilon keresztül gyorsan tudunk információt beszerezni és akár vásárolni is, ami miatt a mobilon érkező ajánlatok sokkal hatékonyabbak, mint a más csatornákon érkezők. Az otthoni felhasználás inkább a szabadidő és a szórakozás kategóriába tolódott, miután haza érünk, már nem szeretünk leveleket böngészni, ajánlatokat olvasni, ha azt elintézhettük napközben is.

Ha szeretne további hasznos híreket olvasni, hírlevelünkre feliratkozva megteheti!

 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az SZFE kollégistái nem értik, hogy forgathatott a Pesti TV a személyes tárgyaik között

Az SZFE kollégistái nem értik, hogy forgathatott a Pesti TV a személyes tárgyaik között

Szentségtörés Samantha nélkül forgatni a Szex és New Yorkot

Szentségtörés Samantha nélkül forgatni a Szex és New Yorkot

Emmi: Védőruha nélkül mennek oltani az idősekhez

Emmi: Védőruha nélkül mennek oltani az idősekhez