Budapesten nyitott a horvát hamburgerkirály

Megnyitotta első éttermét a horvát Surf 'N' Free hamburger lánc, amely személyre szóló szendvicsekkel támad.

  • hvg.hu hvg.hu
Budapesten nyitott a horvát hamburgerkirály

Különleges étteremlánc nyitotta meg Budapesten az első üzletét, a horvát Surf 'N' Free – amely főként az útközben fogyasztható ételekre, azon belül is sült krumplira specializálódott – személyre szóló szendvicsekkel újít, a vevők olyan és annyi zöldséggel tömhetik meg a hamburgert, ahogyan szeretnék.

A Surf 'n' Fries Horvátország leggyorsabban növekvő franchise vállalata, mely az elmúlt négy évben több mint 40 egységet nyitott a környező országokban – írja a Franchiseportal. Az idei évüket nemzetközi terjeszkedés jellemzi, hazánkon kívül az Egyesült Államokban is megvetik a lábukat, de a közeljövőben tervezik az Ukrajnában és Németországban való megjelenést is.

surfnfries.com

A főként mediterrán ízvilágú termékeket felvonultató étteremlánc kínálatát a helyi igényekhez szabja, így sült krumplin és a 15 szószukon kívül különböző szendvicseket, hamburgereket is kínál. A Surf 'n' Fries saját, levédett csomagolással (elviteli dobozzal) rendelkezik, mely az utazás közbeni étkezést segíti elő.

A vállalat franchise partnerek bevonásával kíván terjeszkedni hazánkban, beleértve a vidéki városokban való üzletnyitásokat is. A Surf 'n' Fries mobil koncepcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a nagyobb rendezvényeken, fesztiválokon való részvételt.

Útmutató cégvezetőknek

Útmutató cégvezetőknek

Nem félünk eléggé

Drámaian nő a kibertámadások gyakorisága és súlyossága. Lépni kell! Nem csak a józan üzleti megfontolás, hanem a jogszabályoknak való megfelelés érdekében is.

Mi az időszakos böjtölés gyenge pontja, és mi a funkcionális élelmiszer? Dietetikus értékelte a legdivatosabb diétákat

Mi az időszakos böjtölés gyenge pontja, és mi a funkcionális élelmiszer? Dietetikus értékelte a legdivatosabb diétákat

Ketogén, 90 napos, mikrobiom- és kortizolcsökkentő: a divatdiéták akár be is válhatnak, de legalább egy baj biztosan van velük. Hogyan válasszuk ki a nekünk megfelelő módszert? Mennyi időt adjunk magunknak, ha a testsúlyunk 5-10 százalékát akarjuk leadni? Miért tartják még mindig a mediterrán típusú étrendeket a legjobbnak? Szűcs Zsuzsanna, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének elnöke válaszolt.