szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

November 10-én, hétfőn indul a kereskedés a Norbi-részvényekkel.

Ön is Norbi üzlettársa lehet, amennyiben megvásárolja a Norbi Update Lowcarb Nyrt. 5,2 millió darab részvényének egyikét, amiket 990 forintos kibocsátási áron kínálnak majd hétfőtől, a Budapesti Értéktőzsdén. A Kibocsátó minimum 800 ezer darab és maximum 2,2 millió darab részvényt ajánlott fel 990 forintos áron. A befektetők 831.764 darab törzsrészvényt jegyeztek le, ami összesen 823,5 millió forintnak felel meg - adta hírül a Portfolio.

A jegyzés lezárása után a tulajdonosok, Scóbert Norbert és felesége, Schóbert Réka az értékesítés során befolyó forrásokból a legrövidebb időn belül, 990 forintos árfolyamon zártkörű tőkeemelést hajtanak végre, összesen 691,7 millió forint értékben. A tőkeemelés feletti rész, vagyis közel 131,8 millió forint a Schóbert házaspárt gazdagítja.

A kisbefektetők 831.700 részvényt szereztek meg, ez alapján a közhányad 16 százalék, a két korábbi tulajdonos 42-42 százalékos tulajdoni hányadon áll a tőkeemelést követően. A tőkeemelésből származó összeget a nemzetközi terjeszkedésre, és az azzal kapcsolatos költségekre, az első üzletek nyitására, és marketingre költik, aminek oroszlánrésze a cég reklámarcának, Andre Agassinak a zsebébe vándorol majd.

Keressük a legjobb kisvállalkozói honlapot! Pályázzon jól működő honlapjával, részletekről itt olvashat, a pályázati űrlapot pedig itt találja.

Ha szeretne további hasznos híreket olvasni, hírlevelünkre feliratkozva megteheti!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ne csodálkozzon, ha ember helyett gép ír vissza az Instagramon

Ne csodálkozzon, ha ember helyett gép ír vissza az Instagramon

Tiszta haszon: ezekre figyeljen, ha haszongépjárművet vásárol

Tiszta haszon: ezekre figyeljen, ha haszongépjárművet vásárol

Kellemetlen hiba a Chrome-ban: hiába kérik, nem törli a webhelyadatokat és a sütiket

Kellemetlen hiba a Chrome-ban: hiába kérik, nem törli a webhelyadatokat és a sütiket