szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Fellegi Tamás volt fejlesztési miniszter érdekeltségébe tartozó Euroatlantic Solutions a magyar világkiállítási megjelenéshez kapcsolódó kommunikációs feladatokat teljesíti nettó 790 millió forintért. A feladatok 26 százalékát teljesítik önerőből, a többit alvállalkozókhoz delegálják.

A Fellegi Tamás volt fejlesztési miniszter érdekeltségébe tartozó Euroatlantic Solutions nyerte el a Világkiállításon való magyar megjelenés kommunikációs feladataira kiírt közbeszerzést.

A volt miniszter cége nettó 790 millió forintért teljesíti a feladatot – adta hírül a Kreatív Online az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) közbeszerzésének hétfőn kihirdetett eredményét.

A tenderen Fellegi cége mellett a BO Event Kft. indult el.

©

Az Euroatlantic Solutions a fenti összegért cserébe ellátja a világkiállítás szerepéshez kapcsolodó rendezvény- és utazásszervezési, catering, arculati, reklám- és marketingfeladatokat. A cég prezentációk, háttéranyagok, sőt ajándéktárgyak készítését, valamint sajtótájékoztatók szervezését is vállalja.

A cég a feladatok 26 százalékát oldja meg saját erőből, a többit alvállalkozókhoz delegálja.

Fellegi Tamás cége korábban is kapott megbízást a milanói világkiállítással kapcsolatban: ők készítették el a magyar viágkiállítási honlapot 24 millió forintért.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Már a műholdképeken is látni a London méretű jéghegyet, ami leszakadt az Antarktiszról

Már a műholdképeken is látni a London méretű jéghegyet, ami leszakadt az Antarktiszról

A CÖF új cége nevével is a 2022-es választásra hangolódik

A CÖF új cége nevével is a 2022-es választásra hangolódik

Oroszország rákapcsolódott az 5G-re: másodpercenként 1,5 Gbit a sebesség

Oroszország rákapcsolódott az 5G-re: másodpercenként 1,5 Gbit a sebesség