szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Továbbra is nagy erőkkel nyomul a Spar, ezen a hétvégén is több mint húsz üzlete tart nyitva. Az Auchan a múlt heti kettő után ezen a vasárnapon egy áruházát nyitja ki.

A Sparnak fontos a mostani hétvége, több mint húsz üzletét nyitja ki országszerte, a budapestiek mellett például a szegedi és pécsi Spar-vásárlók is jól járnak. Ezek mellett az OMV-kutakon létesített Spar Expresszek is nyitva lesznek, ezeket itt tüntette fel a Mindenár.hu. A Müller drogérialánc a múlt héten több üzletét kinyitotta, de ezen a héten is lesz olyan egység, amelyben lehet vásárolni. A cég portálunkkal közölte, hogy most vasárnap a tatabányai üzlet a városi bányásznap miatt 8.30-20.00-ig nyitva lesz.

A múlt héten két üzletével kivételező Auchan most vasárnap egyet nyit ki, mégpedig az albertfalvait.

Oroszlányban a Lidl csap össze a Sparral.

Összesen öt Lidl nevez be a most vasárnapi versenybe, a hét hat napján 7-től este 9-ig lesznek nyitva, így ez várhatóan így lesz vasárnap is.

A CBA most is sok üzlettel szerepel a szeptember 6-án nyitva lévő üzletek listáján. (Fontos, hogy a korábbi hetekben voltak olyan, a CBA-hálózatába tartozó egységek, amelye nyitva voltak, de nem árusítottak élelmiszert, hanem vendéglátó-ipari egységként működtek, így ezek a mostani listán nem szerepelnek.) A Coop-hálózatnak is rengeteg üzlete nyitva lesz vasárnap, de azt, hogy pontosan melyek ezek, a boltlánc nem közli a honlapján. A társaság boltlistája itt található, a cég azt javasolja a vásárlóknak, hogy érdeklődjenek például telefonon, hogy valóban nyitva van-e az adott egység.

Az elmúlt hetekben több kisebb bolt vezetője jelezte, hogy vasárnaponként nyitva tartanak. Az említett OMV-kutakon lévő Spar Expresszek mellett a Mol-kutak Fresh Cornereiben, valamint a Budaörsön és a Budapest IX. kerületében található Shell-kutakon kialakított Tesco Expresszekben is lehet vásárolni ezen a vasárnapon.

A többi nagy boltlánc, az Aldi és a Penny Market nem tett közzé olyan információt, amely szerint bármelyik boltjuk kivétel lenne most vasárnap a boltzár alól.

A most vasárnap nyitva tartó boltok részletes listáját itt lehet megnézni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
2,2 millió példányban üdvözli Orbán Viktor a nyugdíjasokat

2,2 millió példányban üdvözli Orbán Viktor a nyugdíjasokat

Szijjártó: Nem veszélyes, ha a Kínai Népköztársaság egyeteme folytat diplomáciai képzést Budapesten

Szijjártó: Nem veszélyes, ha a Kínai Népköztársaság egyeteme folytat diplomáciai képzést Budapesten

Roma főszerepekbe roma színészeket – ezen is dolgozik egy speciális ügynökség

Roma főszerepekbe roma színészeket – ezen is dolgozik egy speciális ügynökség