Miért veszélyes halogatni a digitalizációt? Cégvezetőként ezeket érdemes átgondolnia!
Aki időben cselekszik, hatékonyabban működik és pályázatokhoz, új piacokhoz is hozzáférhet.
Mind a tizenhárom New York-i éttermében betiltja a borravaló elfogadását, és megemeli az árakat Danny Meyer, a metropolisz egyik legismertebb vendéglőse, hogy tisztességes bérrendszert alakíthasson ki alkalmazottai számára.
Meyer éttermeinek egy részében már november végén megkezdődik az átállás a borravalómentes életre, a többi helyen 2016 folyamán vezetik be a változtatást.
Az étteremtulajdonos szerint a borravalórendszer nem tisztességes, mivel az előírások nem teszik lehetővé, hogy az étterem összes alkalmazottja, így a szakácsok és a mosogatófiúk is részesüljenek a vendégek nagylelkűségéből.
Melissa Fleischut, a New York állambeli éttermek egyesületének elnök-vezérigazgatója szerint könnyen lehet, hogy más éttermek is követik Meyer példáját.
Aki időben cselekszik, hatékonyabban működik és pályázatokhoz, új piacokhoz is hozzáférhet.
Bővült azon fejlesztési lehetőségek köre, amelyekre a Demján Sándor Tőkeprogramban forrást igényelhetnek a vállalkozások.
Javult a vállalkozások alkupozíciója: az árak konszolidálódtak, a kockázati prémiumok csökkentek, van verseny. Érdemes élni a lehetőségekkel.
Már egyetlen, megfelelően kiválasztott MI-eszköz révén is jelentős hatékonyságnövekedést érhetnek el a kisebb cégek is.
„Én itt már minden »hülyére« szavaztam. Értelmes, világlátott, anyagilag stabil helyzetben lévő embernek szerintem tilos politikai párt közelébe mennie itthon” – mondja a magyar „orr”. HVG-portré.
Dopeman a „Jó arcok”-at, Kocsis Máté a „Zebra” nevű kört vezeti. Na de melyik kört vezetheti Schmidt Mária?
Nem kell már tartós tejet venni, jön a világháború, kivéve Magyarországon – üzeni Orbán. Megnéztük, mi igaz az állításaiból.
Kellemes zenei aláfestés jellemzi, egy mosolygó pap is felbukkan benne.