szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Elmondása szerint máris kapott üzleti ajánlatot Szerbiából Stadler József, akit szombat hajnalban engedtek ki a nagyfai börtönből. A vállalkozó szabadulása után pezsgőt bontott és halászlevet evett Akasztón – írja a Bors. A lapnak mesélt arról is, hogy a rácsok mögött két agyvérzést élt túl.

A focicsapatáról elhíresült vállalkozó most négy évet ült börtönben. 2011 decemberében vonult be, de 2014 tavaszán két hónapra felfüggesztették a büntetését betegség miatt.

A lapnak azt mondta: nem gondolta, hogy élve jön ki a börtönből. Volt két agyvérzése, szerinte másfél évig félrekezelték, lefogyott negyvenkét kilóra, és biztosan meghalt, ha a tököli rabkórház főorvosa nem intézi el, hogy kiengedjék egy időre. Két szegedi professzor operálta meg, ők mentették meg az életét. Volt olyan időszak, hogy naponta egy liter zöld, gennyes váladékot szívtak le a gyomrából – olvasható a cikkben.

Stadler József már felerősödött, most hetvenöt kiló.

Szombat hajnalban egy régi barátja hozta el a nagyfai börtönből, ő vitte haza Akasztóra. Ez a barát mondta a lapnak azt, hogy a vállalkozót máris hívták üzleti ügyben Szerbiából. Stadler ezt megerősítette, elmondása szerint „Szerbiában szeretnék, ha segítene nekik az oroszországi kivitelben”.

A vállalkozó egyelőre egy irodából nyíló szobában fog lakni, de ezt állítólag nem sajnálja, mert szeretne dolgozni, és újra a csúcsra jutni. Most nem volt népünnepély a szabadulásakor úgy, mint korábban. Csak kéttáskányi ruhája és könyvei maradtak meg.

Stadler József a közeli csárdában evett halászlevet megérkezése után. A lap beszámolója szerint a hely tulajdonosa nem hagyta, hogy fizessen.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Barátok közt színészei is hétfőn tudták meg, hogy véget ér a sorozatuk

A Barátok közt színészei is hétfőn tudták meg, hogy véget ér a sorozatuk

Szájer József kilépett a Fideszből

Szájer József kilépett a Fideszből

Marabu Féknyúz: Szájer 1.

Marabu Féknyúz: Szájer 1.