szerző:
hvg.hu

Három amerikai étterem- és két kávézólánc jönne Magyarországra, egyelőre franchise partnereiket keresik. Közöttük van a világ legnagyobb leültetősétterem-hálózata, meg egy sportbár is.

Az Edwards Global Services, amely amerikai franchise-láncok USA-n kívüli terjeszkedését segíti elő, Magyarországon kedvező piacot és hálózatépítési lehetőséget lát több étterem- és kávézólánc számára is.

Az Arby’s amerikai szendvicsbár, a világ legnagyobb ”high-end” szendvicseket kínáló hálózata. A márka összesen több mint 3400 helyszínen van jelen az Egyesült Államokban, Kanadában, a Közel-Keleten és Törökországban. A több mint 50 éves Arby’s a gyorséttermek és prémium éttermek közé pozicionálja magát – írja a Franchising.hu. A jövőbeli franchise partnernek Magyarországon legalább 10 Arby’s-étterem megnyitásához elegendő tőkével kell rendelkeznie.

Prémium kategóriás étterem és steak house a Lawry’s. A kultikus amerikai étteremlánc egységeiben ötcsillagos menüket (előételek, steakek, tenger gyümölcsei, desszertek) szolgálnak fel a pincérek ezüst tálcákon. A családi vállalkozásként alapított vállalat 90 éves hagyománnyal rendelkezik, az éttermek átlagos alapterülete 900 m2. A Lawry’s-éttermekkel jelenleg elsősorban Ázsiában találkozhatunk az Egyesült Államokon kívül – a hálózat eddig Japánban, Dél-Koreában, Tajvanban és Kínában terjeszkedett.

©

Igazi amerikai típusú étteremlánc amerikai konyhával a Denny’s, a világ legnagyobb, asztali kiszolgálással rendelkező étteremhálózata, amely 2150 étteremmel képviselteti magát az Egyesült Államokban és további 13 országban. Az étteremlánc 60 éve van jelen a vendéglátásban, éttermei 32 millió vendéget szolgálnak ki évente. A Denny’s szintén multi-unit franchise átvevőt keres Magyarországon, a jövőbeli partnernek 5 étterem megnyitásához elegendő tőkével kell rendelkeznie.

Jönne a A PJ's Coffee of New Orleans kávézólánc, melyet Phyllis Jordan alapított 1978-ban, New Orleansban. A PJ’s kávézók számos, a legjobb minőségű arabica kávészemekből készült meleg, hideg és fagyasztott kávés italokat, bioteákat és reggeli süteményeket kínálnak. A hálózat jelenleg 65 kávézót számlál az Egyesült Államokban.

Sky Zone – fedett trambulin játszótér. A koncepció a szórakoztató fitneszkategóriába tartozik, a világ legnagyobb, trambulinpark-hálózata több mint 100 helyszínen van jelen az Egyesült Államokban, Ausztráliában, franchise partnerek révén Kanadában, Mexikóban, Chilében, Kuvaitban, Szaúd-Arábiában és az Egyesült Királyságban. A Sky Zone egészséges és aktív szórakozást kínál vállalati, iskolai, születésnapi és csoportos rendezvényekhez is.

A Titled Kilt étterem és sportbár menüjének gerincét a több mint 30 csapolt sör, koktélok, sült csirkeszárny, hamburgerek és saláták széles választéka alkotja. Az éttermek megjelenésükben emelkednek ki igazán a többi vendéglátóegység közül, köszönhetően a híresen lenge egyenruhában felszolgáló Titled Kilts-lányoknak.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Egyre nehezebb az egyetemisták dolga, hogy ki tudják fizetni az albérletüket

Egyre nehezebb az egyetemisták dolga, hogy ki tudják fizetni az albérletüket

Idén is elmarad az igazi ősz, hétfőn már hózápor lehet

Idén is elmarad az igazi ősz, hétfőn már hózápor lehet

29 millióan nézték meg a kínos videót, amely miatt magyarázkodhattak a kínai luxushotelek

29 millióan nézték meg a kínos videót, amely miatt magyarázkodhattak a kínai luxushotelek

Sárga mellényes "taxisblokád", egy halottal

Sárga mellényes "taxisblokád", egy halottal

A karácsonyt még biztosan rács mögött tölti Pásztor Anna zaklatója

A karácsonyt még biztosan rács mögött tölti Pásztor Anna zaklatója

Tűzgömb száguldott át Magyarország felett az égen péntek este

Tűzgömb száguldott át Magyarország felett az égen péntek este