szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A végtelenül laza Kenderesi Tamás sajtbureszes nyilatkozata pár óra alatt szállóigévé vált, az egyik burgerező máris ingyenkrumplit ad, ha valaki bemondja a szöveget.

Az utolsó öt méter már nagyon csípett, azt hiszem, a szívem vitt be. Elfáradtam, rám férne pár sajtburesz.

- hangzott el az olimpia eddigi legjobb magyar mondata Kenderesi Tamástól azok után, hogy 200 méteres vegyesúszásban bronzérmet szerzett. Kenderesei dumája gyakorlatilag szállóigévé vált, és csak idő kérdése, mikor jelentkezik szponzornak egy burgerező.

A Zing mindenesetre egyből indított egy promóciót, extra krumplit adnak annak, aki bemondja a pénztárnál, hogy "Kenderesi Tamás sajtburesz", de csak a városi üzletekben, a Szigeten nem.

Közben beszállt a Burger King is:

A McDonald's pedig arany ezüst és bronz színű poharakkal üzent, a bronz színűeket a "sajtburesz imádóknak" küldik:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!