szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Mészáros Lőrinc építőipari cége tud valamit. Az ágazatot fojtogató munkaerőhiánnyal dacolva szépen halad az ország egyik legdrágább villájának építésével a fővárosi Bérc utcában. A milliárdosok utcájában.

Az 1620 négyzetméteres telek korábban fővárosi tulajdonban volt, 2013-ban azonban értékesítették. 376 millió forintért. Két jelentkező pályázott a telekre, de egyikük visszalépett. A nyertes, a Tief Terra Építőipari Kft, a felcsúti polgármester tulajdonában álló Mészáros és Mészáros Kft.-t bízta meg egy luxusvilla építésével. A környezetvédők hiába tiltakoztak, az építkezés megindult: a telken álló fákat kivágták, a hegyoldalt kivájták. Most itt tartanak a munkálatok.

 

©

Mészáros Lőrinc nem veti meg a luxust. Néhány napja a hajókázással töltött nyaralása miatt került be a hírekbe. A múlt héten pedig arról számoltunk be, hogy egyik cége Balatonalmádiban vásárolt szállodát. Nem is akármelyiket.

 

©

 

Besegített Mészáros Lőrincnek a frankhitel

Részben a még fennálló fizetési kötelezettségek miatt adták el Mészáros Lőrincnek a balatonalmádi Ramada Aurora Hotelt a szálloda tulajdonosai - írta a turizmus.com turisztikai szakportál.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
3,4 milliárd forintért hirdetik, hogy Magyarország családbarát

3,4 milliárd forintért hirdetik, hogy Magyarország családbarát

Élesben Sz. Bíró Zoltánnal: Putyinnak már nem számít, mit mond a Nyugat

Élesben Sz. Bíró Zoltánnal: Putyinnak már nem számít, mit mond a Nyugat

Kamu maszturbálós videókkal zsarolnak magyar állami intézményeket az interneten

Kamu maszturbálós videókkal zsarolnak magyar állami intézményeket az interneten