szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az egyik legsikeresebb magyar divattervező-üzletember, Náray Tamás felhagyott a divattervezéssel, és eddig kevesek által ismert hobbija, a festészet felé fordult. Támogatója is akadt.

Náray 15 éve kezdett festeni, amiről kevesen tudtak, így sokakat meglephet, hogy most nem divatbemutatóval hozható össze neve, hanem egy kiállítással. Az eseményhez támogatót is talált: a felsővezetők kiválasztására szakosodott személyzeti tanácsadó cég, a Stanton Chase magyarországi ügyvezető-partnere, Nagy Norbert szerint fontos, hogy a szakterületükön vezető cégek a szakmájukon kívül másban is értéket találjanak.

„A Stanton Chase nemzetközileg is fontosnak tartja a művészet támogatását, és mi nem is találhattunk volna ehhez izgalmasabb művészt, mint Náray Tamás” – véli Nagy Norbert. A Stanton Chase hazai vezetője szerint míg cége az üzleti életben vezetők pályafutását segíti elő, addig most egy sikeres üzletember-művész pályaváltásához járulhatott hozzá.

Náray Tamás szerint a saját életében is mérföldkő a megnyitó, amely több mint életmódváltás, sokkal inkább az önmegvalósításának egy újabb állomása. Képei az elmúlt években döntően külföldi gyűjtők kezébe kerültek, és szakértők szerint már azóta is igen jelentős értéknövekedést mutattak fel. A Náray-képek a Palazzo Dorottya irodaházban a nemzetközi top fejvadász cég irodáiban és folyosóin tekinthetőek meg.

 

Náraynak 1,5 milliójába került, amit Habony ingyen megkapott

Náray Tamás divattervező a Facebookon osztotta meg, hogy ő mennyit fizetett a Szépművészeti Múzeum kibérléséért, amelyért Orbán Viktor tanácsadója köztudomásúlag semmit nem fizetett.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!