szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A magyar fejlesztésű oldalon a kutyák tenyésztői hozhatják létre az ebek profilját, hogy megkönnyítsék a fajtatiszta háziállatot keresgélők dolgát.

A Wuuff.dog oldal célja, hogy segítse a vásárlók és a tenyésztők közti bizalom kialakulását. Az oldalt üzemeltető cég alapítója, Fagyal Sándor 15 éve dolgozik tenyésztőkkel és olyan családokkal, akik kutyát keresnek maguknak. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot szerzett arról, hogy a két csoport milyen nehézségekkel küzd – olvasható a cég közleményében.

„A tenyésztők és a kutyavásárlók közötti kommunikációban egyfajta bizalmi szakadék van” – mondja Fagyal Sándor, a Wuuff ügyvezetője. „Számunkra az a legfontosabb, hogy biztonságossá és könnyebbé tegyük a leendő gazdi számára, hogy fajtatiszta, egészséges kutyatársra találjon; valamint hogy a négylábú kedvencek a legmegfelelőbb tulajdonoshoz kerülhessenek. Sokszor szembesültünk azzal, hogy a vásárlók tanácstalanok, mert nem látják át a rendelkezésre álló információhalmazt, a tenyésztők pedig általában nem értenek hozzá, hogy megfelelően prezentálják a kutyákat.” A Wuuff moderátorként – az online világ más területein már létező megoldásokkal – igyekszik kiszámíthatóvá tenni a felek egymásra találását.

Lekenyereznék a házi kedvenceket: itt a kutyapékség

Speciális kutyakeksszel törne a kedvencek piacára egy családi pékség. A sütésnél emberi fogyasztásra is alkalmas alapanyagokat használnak, a termékekbe nem kerülnek vágóhídi hulladékokból előállított állati fehérjék, de tartósítószerek, egyéb adalékok sem.

A Wuuff ingyenes online felület, ahová nemcsak a házi kedvenceket eladásra kínálók, hanem a vevők is regisztrálhatnak. Akik a Wuuffon vásároltak kutyát, automatikusan lehetőséget kapnak arra, hogy értékeljék az eladót. Az oldalt üzemeltető csapat pedig segítséget nyújt a tenyésztőknek a kutyák professzionális online profiljának kialakításában, így a leendő gazdi egy helyen, könnyen áttekinthető formában találhat meg minden fontos információt. A Wuuffot a hétvégén megrendezett Champion Show kutyakiállításon mutatták be a szakmai közönségnek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Bölcsődei dolgozók: Ha nyitva maradnak a bölcsődék, járjon soron kívüli oltás is

Bölcsődei dolgozók: Ha nyitva maradnak a bölcsődék, járjon soron kívüli oltás is

Két nagy japán légitársaság több százezer ügyfelének adatait lopták el hackerek

Két nagy japán légitársaság több százezer ügyfelének adatait lopták el hackerek

Látványos változás jött a Google Chrome-ba, már letöltheti az új kinézeteket

Látványos változás jött a Google Chrome-ba, már letöltheti az új kinézeteket