szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A 60 évnél idősebb polgároknak küldött ajándékcsomagok okoznak komoly felfordulást a kerületi postákon.

Mint korábban mi is megírtuk, karácsony előtt lényegében összeomlott a Magyar Posta csomagküldő szolgálata: volt olyan csomag, amit december 19-én adtak fel külföldön, de január első napjaiban még "úton volt". A nyugdíjasoknak kiküldött Erzsébet-utalványok sem könnyítették meg a postások dolgát, panaszkodtak is rendesen emiatt.

A 444.hu cikke szerint Erzsébetvárosban még az országosnál is rosszabb a helyzet. Ott ugyanis a 60 évnél idősebb kerületi polgárok még egy ajándékcsomagot is kaptak az önkormányzattól. A csomag többek között baracklekvárt, pudingport, kávét, teát és kekszet is tartalmaz. Ezt szintén a postának kellett volna kivinnie.

Ez váltakozó sikerrel történt meg: sokan nem voltak otthon, ezért ők az értesítőikkel mentek a postára, ahol emiatt világháborús állapotok alakultak ki.

Az idegösszeomlás határán vannak az alkalmazottak; nem bírják a nyomást, amit többek között a nyugdíjasoknak küldött önkormányzati karácsonyi ajándékok okoznak. Azt a nyugdíjast, akinek nem találják a csomagját, hosszan várakoztatják, majd a reklamálás hatására másvalaki kézbesíthetetlen csomagját nyomják a kezébe

– írta egy olvasó.

©

Az is előfordult, hogy akinek nem találták a csomagját, annak "a címzett ismeretlen", illetve "a címzett elhunyt" értesítéssel visszajött csomagokat adták ki.

Most már elegem van ebből a macerálásból! Hozzatok egy csomagot, aminek meghalt a címzettje!

– állítólag ez a mondat is elhangzott az egyik postahivatalban.

A 444 cikke szerint az önkormányzat azt üzeni, hogy aki nem kapta meg postán a csomagját, az menjen a Klauzál téri ügyfélszolgálatra, és ott 13-áig még kap egyet (Akácfa u. 42-48., Klauzál téri Vásárcsarnok, I. emelet).

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Visszafogott tuninggal lett igazán izgalmas az Audi RS5 Coupé

Visszafogott tuninggal lett igazán izgalmas az Audi RS5 Coupé

Több helyen külföldi orvosokkal pótolnák a munkaerőhiányt Olaszországban

Több helyen külföldi orvosokkal pótolnák a munkaerőhiányt Olaszországban

Megint hol vannak a nők? A hazai irodalmi díjak több mint 80 százalékát férfiak kapják

Megint hol vannak a nők? A hazai irodalmi díjak több mint 80 százalékát férfiak kapják