szerző:
hvg.hu

Megválik a Miss Universe hazai licencétől Vajna Tímea – írta a Bors.

Kimerítő interjút készített Andy Vajnával és Vajna Tímeával a Bors Cannes-ban.

Ebből derült ki többek között az, hogy Vajna Tímea megválik a Miss Universe szépségverseny hazai licencétől.

"A Miss Universe Organisationhöz már jelentkezett egy új csapat. Nagyon profik, ismerem őket és remélem, hogy egy fantasztikus rendezvénysorozatot fognak létrehozni" – közölte.

Bár nem ő szervezi majd a versenyt ezentúl, besegít majd, és talán a zsűribe is beülhet.

Vajna Tímea egyébként azt mondta, három-négy bizniszben érintett, de az álma, hogy elkészítsen egy szívhez szóló rövidfilmet.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!