szerző:
hvg.hu

Rendőrök jelentek meg két hete abban az újpesti lakótelepi lakásban, ahová szépülni vágyó ügyfelek jártak. Elképzelhető, hogy nem a legjobb szakembert választották.

Az ügyészség elutasította a gyanúsítás elleni panaszát annak a nőnek, akit gyanúsítottként hallgattak ki kuruzslás gyanúja miatt egy újpesti szakhatósági ellenőrzés után – közölték pénteken.

Az ügyben egy bejelentés után az ötödik kerületi helyettes tiszti főorvos, valamint a Közegészségügyi és Járványügyi Hivatal felügyelője kért segítséget a rendőrségtől.

Június elsején, kora délután volt razzia az újpesti lakótelepi lakásban, ahol engedély nélküli plasztikai sebészi tevékenységet végeztek. Kiderült ugyanis, hogy az injekciós kezeléssel is járó szépészeti beavatkozásokat végző nőnek csak gyógymasszőri végzettsége van.

A rendőrség házkutatatást tartott, a lakásban injekciós tűket, fecskendőket, ismeretlen anyagot tartalmazó ampullákat, továbbá a kezeléseket igénybe vevő vendégek beleegyező nyilatkozatait és az üzletszerű működésre utaló számlákat, számlatömböket, kedvezménykuponokat foglaltak le.

A lakásban három vendég éppen „kezelésre” várt, őket később tanúként hallgatják majd ki.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!