szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Rendőrök jelentek meg két hete abban az újpesti lakótelepi lakásban, ahová szépülni vágyó ügyfelek jártak. Elképzelhető, hogy nem a legjobb szakembert választották.

Az ügyészség elutasította a gyanúsítás elleni panaszát annak a nőnek, akit gyanúsítottként hallgattak ki kuruzslás gyanúja miatt egy újpesti szakhatósági ellenőrzés után – közölték pénteken.

Az ügyben egy bejelentés után az ötödik kerületi helyettes tiszti főorvos, valamint a Közegészségügyi és Járványügyi Hivatal felügyelője kért segítséget a rendőrségtől.

Június elsején, kora délután volt razzia az újpesti lakótelepi lakásban, ahol engedély nélküli plasztikai sebészi tevékenységet végeztek. Kiderült ugyanis, hogy az injekciós kezeléssel is járó szépészeti beavatkozásokat végző nőnek csak gyógymasszőri végzettsége van.

A rendőrség házkutatatást tartott, a lakásban injekciós tűket, fecskendőket, ismeretlen anyagot tartalmazó ampullákat, továbbá a kezeléseket igénybe vevő vendégek beleegyező nyilatkozatait és az üzletszerű működésre utaló számlákat, számlatömböket, kedvezménykuponokat foglaltak le.

A lakásban három vendég éppen „kezelésre” várt, őket később tanúként hallgatják majd ki.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Érettségi szóbeli nélkül: már megvolt a rendszer tesztje

Érettségi szóbeli nélkül: már megvolt a rendszer tesztje

Az ügyészség lezárná az eljárást Salvini ellen

Az ügyészség lezárná az eljárást Salvini ellen

Rendőrségi ügy lett abból, hogy nem ellenőrizte a kölcsön kapott autót egy kiskőrösi férfi

Rendőrségi ügy lett abból, hogy nem ellenőrizte a kölcsön kapott autót egy kiskőrösi férfi