Most akkor Schobert Norbi hazudott vagy az étterem?

Kisebb kommentháború lett abból, hogy Schobert Norbert a sajátmárkás tésztáját főzette-e ki egy olasz étteremben, ahogy állította, vagy sem. Este állítólag jön az újabb fejezet.

  • hvg.hu hvg.hu
Most akkor Schobert Norbi hazudott vagy az étterem?

A kriminológiához és a kémiához is „értő” Schobert Norbert azt állította vasárnapi facebookos bejegyzésében, hogy egy olaszországi étteremben a sajátmárkás spagettijéből főzette a vacsoráját. Így szerinte ugyanannyi szénhidrát volt az étel két fő részében, a spagettiban és a tenger gyümölcseiben.

Minderre a TV2 műsoraiból és a herevasalásáról ismert Berki Krisztián erősített rá, szintén a Facebookon, azzal, hogy a „csökkentett CH tartalmú” csapat vacsorázásról posztolt, amelyben az étterem nevét is megjelölte.

Egy szemfüles kommentelő azonban romba döntötte az egész tésztás sztorit, ha igaz, amit a felvetésére az étterem válaszolt, szintén hozzászólásban. A jesolói étteremtől azt közölték ugyanis, hogy csak az általuk válogatott alapanyagokból főznek a vendégeiknek, másból nem.

Elvileg lesz még folytatása a történetnek, miután Schobert Nobert hétfő délután a posztja alá azt kommentelte: „korlátoltak számára hihetetlen, hogy otthon is, itt is szívességből megfőznek bárkinek bármit”, és innentől kezdve videózni fog. Azt nem tudni, itt mire gondolt pontosan.

(Index)

Útmutató cégvezetőknek

Útmutató cégvezetőknek

Mikor jó egy céges hitelajánlat?

Már párszáz milliós hitelnagyság esetén is – akár több tízmillió forinttal – többe kerülhet cégünknek, ha csupán a kamatszint alapján döntünk.