szerző:
hvg.hu

Terry Mango szerint felesleges állandóan farkast kiáltani.

„Én vagyok az anyuka, és ez a századik ruha, ami bemutat a fiam… ne kiáltsatok állandóan farkast, felesleges ez az ügy… tegyétek túl magatokat rajta” – írta a Daily Mail értesülése szerint Terry Mango a Facebookon, miután a napokban botrány kerekedett abból, hogy fekete bőrű kisfia a H&M oldalán egy „coolest monkey in the jungle”, azaz „a dzsungel legmenőbb majma”  feliratú kapucnis pulóverben volt látható.

A H&M eltávolította a képet, és bocsánatot kért azoktól, akiket esetleg megsértett. A cég ellen azonban sokat bojkottot hirdettek; a zenész the Weeknd minden együttműködést megszakított a svéd vállalattal, a kosaras LeBron James és a Manchester United focistája, Romelu Lukaku pedig a közösségi médiában kárhoztatták a képet.

A fiával Stockholmban élő Mango úgy nyilatkozott, a fotózás az ő jelenlétében zajlott.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!