szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A beruházás állami pénzből valósul meg.

A West Hungária Bau Kft. újíthatja fel a soproni Csík Ferenc uszodát. A Közbeszerzési Értesítő legfrissebb számában olvasható hirdetmény szerint a Paár Attila tulajdonában levő cég 490 millió forintért vállalta a megbízást. A Fidesz-közeli milliárdos cége, amely korábban a Várkert Bazár kivitelezési munkáit is végezhette, a Fertődi Építő és Szolgáltató Zrt. ajánlatát ütötte ki.

A soproni Lővér Fürdő – Csík Ferenc Uszoda a Modern Városok Program keretén belül, állami forrásból újul meg. A rossz állapotban levő fürdő helyén felépülő fedett létesítmény nemzetközi versenyek rendezésére is alkalmas lesz.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!