szerző:
hvg.hu

Már csak az hiányzik, hogy az ételeket tesztelje a kereső.

Már az iOS-es készülékeken is elérhető a Google Maps szolgáltatása, amely azt mutatja, egy étteremben az adott órában mennyi várakozási idővel kell számolnunk. Az androidos készülékeken már december óta érhető el ez a szolgáltatás, amelynek érdekessége, hogy első körben csak néhány városban közli a cég ezt az információt.

Köztük van Budapest is, pedig nálunk nincs nagy hagyománya annak, hogy a bárpultnál várakoznak a vendégek, amíg felszabadul a számukra egy asztal. Az viszont mindenképpen látszik az adott órára koppintva elérhető információból, hogy mennyire zsúfolt a hely – vagyis mekkora esélyünk van arra, hogy asztalt kapjunk.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!