szerző:
hvg.hu

A diszkontlánc sem marad le a királyi esküvőről.

A királyi esküvő alkalmából dobott piacra angol pezsgőket és habzóborokat a Lidl az Egyesült Királyságban. A Meghan Markle és Harry herceg nászának lázában égő szigetországban sikerre számíthat a termék, tudni lehet ugyanis, hogy nem csak a monarchia hívei, de a pár is angol pezsgővel koccint majd a jeles eseményen. Persze aligha az 5,99 fontos diszkontverzióval.

A Lidl korábban bort is piacra dobott a jeles esemény tiszteletére, de a jelek szerint a pezsgő az igazi: az utóbbi időben 35 százalékkal megnőtt a habzóborok iránti kereslet az áruházláncnál.

A Harry herceg és Meghan Markle esküvője körüli felhajtásról itt olvashatnak bővebben.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!