szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Megnőtt az esélye egy újabb komoly kiigazításnak vagy a világgazdasági növekedés lassulásának – véli Keishi Hotsuki, a Morgan Stanley befektetési bank kockázatkezelési igazgatója.

Inkább előbb, mint utóbb elérkezik a következő válság, vagy egy komolyabb kiigazítás – mondta Keishi Hotsuki, a Morgan Stanley befektetési bank kockázatkezelési igazgatója az e heti HVG-nek adott interjújában. Szerinte az újabb válságra két-három éven belül van esély az USA-ban, ez pedig Európában is éreztetni fogja a hatását. Nem számít viszont olyan súlyos krízisre, mint amilyen legutóbb volt.

A klasszikus hitelezési, ingatlanpiaci vagy környezeti kockázatok mellett megjelent egy új, a kiberbiztonsági is – mondta el. Ennek veszélye jelentősen csökken, ha a cégek odafigyelnek legalapszintűbb feladataikra.

Részletek az e heti HVG Gazdaság rovatában.

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Videón az LG szárnyas telefonjának titkai

Videón az LG szárnyas telefonjának titkai

Cápafoggal lepte meg David Attenborough Vilmos herceg gyermekeit

Cápafoggal lepte meg David Attenborough Vilmos herceg gyermekeit

A Színház című lap megmutatja, hogyan lehet jól intézni a közös ügyeket

A Színház című lap megmutatja, hogyan lehet jól intézni a közös ügyeket