szerző:
hvg.hu

Sajtóhírek szerint már kedd éjjel elkezdődött az áthangolás a HírTV-nél, de a valódi hatalomátvétel csak néhány órával később, ma délelőtt várható.

Ahogy korábban megírtuk, információink szerint visszatér a HírTV-hez a G-nap idején távozó Liszkay Gábor, ezzel pedig megkezdődik az egykor Simicska Lajos birtokában állt, azóta Nyerges Zsolthoz került televízió finomhangolása.

Úgy tudjuk, elképzelhetetlennek tartják, hogy ilyen körülmények között Kálmán Olga a csatornánál dolgozzon, de az ő sorsára juthat a Simicskával jó viszonyt ápoló Csintalan Sándor is. Utóbbi még kedd este a Facebookon azt írta:

Holnap semmi nem dől el! Már eldőlt. Holnap csak nyilvánvaló lesz...

Bár a csatorna kedd esti adásai is rendben lementek, az Azonnali.hu úgy tudja, a portaszolgálat munkatársait már este lecserélték.

Csintalan a lap kérdésére azt mondta, “azzal, hogy megtörtént a tulajdonosváltás, nyilvánvalóan lehetett tudni, hogy ez egy másik televízió lesz”.

A lap információi szerint szerdán fél tizenegyre hívtak össze állománygyűlést a csatorna dolgozói számára, amelyen maga Nyerges is ott lesz.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!