szerző:
hvg.hu

A kormányközeli Andy Vajna csatornája helyett a Comedy Central Magyarország látható.

Pénteken délután változás történt a Digi Románia (RCS & RDS) szolgáltató digitális és analóg kábeltelevíziós csatornakiosztásában - írja az Aradi Nap. Az egyik legnézettebb magyar csatorna, a TV2 helyén a Comedy Central Magyarország műsora látható, ami miatt több olvasónk is nemtetszését fejezte ki - írja a lap.

Kolozsváron sem fogható már a TV2 - erősítették meg a hvg.hu-nak.

Mivel a Mozi+ kábelcsatorna is eltűnt, helyét a Film4, míg a Prime helyét Comedy Central Family Magyarország vette át.

A Film4 csatornát a magyar Digital Media and Communications Zrt. (DMC) indította Magyarországon (a kivonuló Fox Network helyére), amely jelenleg három csatornát, a Story4, a Story 5 és a Galaxy TV csatornákat működteti.

A Comedy Central csatornák a Viacom International Media Networks tulajdonában vannak.

A szolgáltató egyelőre nem indokolta meg a változást.

A Digi és az erős kormányzati hátszélllel bíró TV2 csoport viszonya nem felhőtlen, a Spíler Tv beindításával a Digi az angol mellett az olasz labdarúgó-bajnokság közvetítését is elvesztette. 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!