szerző:
hvg.hu

Eddig nem hozott szerencsét Mészáros Lőrinc márkája.

A tiszakécskei Duna Aszfalt TVSE is 2rule mezben játszik – derül ki a csapat Facebookra feltöltött képeiből. A csapat Szíjj László tulajdonában van, az üzletember, Mészáros Lőrinc közeli munkatársa a legújabb NER-oligarcha, aki a volt felcsúti polgármester frissen alapított sportruhacégével öltözteti focistáit, igaz, egyelőre csak a másodosztályban.

A már négy csapat – a Tiszakécskén kívül a Puskás Akadémia, a Haladás és a Diósgyőr – által használt mez amúgy nagy sikert eddig nem hozott a játékosoknak. A múlt héten egy felcsúti játékoson elszakadt a trikó, de ennél is feltűnőbb, hogy a 2rule-os klubok még nem tudtak nyerni a bajnokságban, pedig lement már a harmadik forduló is.

Kikapott a héten a Haladás, a Diósgyőr és a Puskás Akadémia is, utóbbi két csapat az előző fordulóban egymás ellen ért el legalább döntetlent.

Ami a Tiszakécskét illeti: a vasárnap esti mérkőzésen a Gyirmót 5:0-ra verte el a 2rule-os csapatot.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!