szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy év alatt több, mint ötödével nőtt a Budapest Airport kereskedelmi egységeinek forgalma.

Több mint 60,6 milliárd forint forgalmat regisztrált a Budapest Airport 2018-ban a repülőtéren működő kereskedelmi egységekben – írta meg az AirPortal.hu. Ez azt jelenti, hogy az utasok 22 százalékkal költöttek többet a terminálokon ételekre és italokra, mint egy évvel korábban.

A TRBusiness.com szerint a kereskedelmi bevételeken belül a repülőtéri vendéglátóhelyek (Food & Beverage egységek) forgalma nőtt a legnagyobb mértékben.

2018-ban a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma közel 14,9 millió volt, ez 13,5 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest, azaz a fogyasztás jóval nagyobb mértékben nőtt az utasok számánál.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Olyasmi történhet Fehéroroszországban, amire még sohasem volt példa

Olyasmi történhet Fehéroroszországban, amire még sohasem volt példa

Összeverték a Fradi volt játékosát

Összeverték a Fradi volt játékosát

Komoly- és könnyűzene találkozik a kevés megmaradt fesztivál egyikén

Komoly- és könnyűzene találkozik a kevés megmaradt fesztivál egyikén