szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Étterembe egyelőre nem kerül.

A fröccs ma már nem a talponállók vagy a vizsgára készülő egyetemisták nagy kedvence, olyan modern és közkedvelt frissítő ital, amelyet magas fokon is lehet csinálni, első osztályú alapanyagokból, minőségi csomagolásban kiszerelve – olvasható a Humbák Művek Világgazdaságnak küldött közleményében.

A terméket fejlesztő szakemberek számára a bor kiválasztásánál az volt a legnagyobb kihívás, hogy úgy kerüljön prémium minőség a dobozokba, hogy az ne mozdítsa meg a középkategóriás értékesítési árat. A márka egyik tulajdonosa, Tóth Máté azt mondta, rengeteg tételt megkóstoltak, mire a kiválasztott boralapok mellett döntöttek. 

A dobozos fröccsöt a jobb trafikokban, boltokban, a Lidlben és számos nemzetközi szupermarketben lehet majd kapni.

HVG

HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!