szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A 4iG a pletykák szerint bejelentkezne a T-Systemsért – állítja a 4iG tulajdonosának egykori újságja.

Arról terjed pletyka a piacon, hogy a T-Systemsért bejelentkezett egy magyar kérő, amely vélhetően a Mészáros Lőrinchez tartozó informatikai cég, a 4iG lehet. Ez egyelőre nem több puszta találgatásnál, egy dolog miatt mégis érdekessé válik: a nemrég még Mészáros Lőrinchez tartozó Világgazdaság írta meg.

A lap megszólaltatta a 4iG-t is, a cégtől annyit válaszoltak, amennyit a törvények szerint írhatnak: „a hatályos jogszabályok értelmében a 4iG Nyrt. menedzsmentje nem kommentálhat piaci pletykákat”.

De nyilatkozott a lapnak Dióslaki Gábor, a Tőzsdei Egyéni Befektetők Érdekvédelmi Szövetségének elnöke is, aki azt mondta: nem biztos, hogy teljesen jogszerű a két érintett társaság kommunikációja, mert egy tőzsdei társaság nem engedheti meg, hogy valótlan információk keringjenek a piacon.

Nem ez az első eset, hogy a Mészárosék a Világgazdaságban nyomulnak: múlt héten például Mészáros Lőrinc vasútépítő veje a vasútépítés jövőjéről áradozott a lapban.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Tizennegyedszer nyerte meg a Dakart Peterhansel

Tizennegyedszer nyerte meg a Dakart Peterhansel

Bemutatta budai parlamenti képviselőjelöltjeit a Momentum

Bemutatta budai parlamenti képviselőjelöltjeit a Momentum

Nem találtak még ennél ősibb, állatot ábrázoló barlangrajzot

Nem találtak még ennél ősibb, állatot ábrázoló barlangrajzot