szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Tony Hsieh amerikai nagybefektető lakástűzben halt meg.

Lakástűzben vesztette életét Tony Hsieh amerikai nagybefektető, a Zappos.com online ruhabolt korábbi vezetője Connecticutban - írta a BBC.  Hsieh 46 éves volt, és csak nemrég vonult vissza 20 év után a Zappos éléről. (A céget az Amazon vásárolta fel 2009-ben, több mint 1 milliárd dollárért.)

Hsieh nem csak mint sikeres vállalkozó, befektető volt ismert az Egyesült államokban: a közösségi médiában sokan mint "fantasztikus vizionáriust" gyászolják.

A kockázati tőkebefektetésekkel is foglalkozó Hsieh nevéhez fűződik többek között Las Vegas régi, elhanyagolt városközpontjának felújítása. A Las Vegas Review nekrológja szerint Hsieh egy vagyont pumpált Las Vegas központi negyedébe, és a környék felvirágoztatásának egyik arcává vált.

A tragikusan elhunyt vállalkozót gyászolja többek között Las Vegas polgármestere és Ivanka Trump is, aki arról twittelt, hogy egy drága barátját vesztette el. 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az A-Híd újíthatja fel a Lánchidat 18,8 milliárdért

Az A-Híd újíthatja fel a Lánchidat 18,8 milliárdért

400 ezer éve az ősemberek is téli álmot aludhattak

400 ezer éve az ősemberek is téli álmot aludhattak

Az indiai kormány kezdi felfogni, hová fajulhat az agrárreform elleni parasztmozgalom

Az indiai kormány kezdi felfogni, hová fajulhat az agrárreform elleni parasztmozgalom