szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Március 1-től egy munkatárs alapbére sem lesz bruttó 260 ezer forintnál kevesebb az áruházláncnál.

Ismertette a 2021-es bérstratégiájának részleteit az Auchan.

Az áruházlánc közleménye szerint a nem vezető beosztásban dolgozó áruházi munkatársak alapbére átlagosan 5,6%-kal emelkedik március 1-től, a legalacsonyabb belépő alapbér pedig 6,2%-os emelést követően bruttó 260 000 forint lesz.

A márciusi béremelésen túl az áruházi szakértő szintű munkatársak esetében az év második felében egy további béremelést tervez a vállalat, ezzel a kétlépcsős emeléssel a béremelés mértéke elérheti a 7,1%-ot a szakértő munkavállalóknál.

Az Auchan közleménye szerint 2021 júliusától egy szakértő szintű pék bruttó jövedelme elérheti a 395 ezer forintot, az online áruházban dolgozó kiszállítói szakértő munkatársé pedig az 514 ezer forintot is.

A cég az alapbér-emelésen kívül biztosítja a bruttó 7600 Ft értékű Auchan Cafetéria kártyát és az 5%-os vásárlási kedvezményt, valamint fenntartja a kiemelt kockázati élet-, baleset- és betegségbiztosítást, továbbá a piacon egyedülálló részvényesi programját, illetve támogatja a munkavállalók munkába járásának költségeit – áll a közleményben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Három kilót ledobtak az új Bubiról

Három kilót ledobtak az új Bubiról

Az autók, gyalogosok közé dőlt egy fa Csömörön, miután egy teherautó eltalálta – videó

Az autók, gyalogosok közé dőlt egy fa Csömörön, miután egy teherautó eltalálta – videó

A járványhelyzet miatt márciusban is igényelhető az egy hónapnyi ingyennet

A járványhelyzet miatt márciusban is igényelhető az egy hónapnyi ingyennet