szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Magyarul is lehet majd olvasni egyes cikkeket, illetve helyi tartalmat is fognak készíteni.

Több hónapos előkészítés követően belép a magyar médiapiacra a Bloomberg – írja a Media1. A portál szerint a lap egyes tartalmai már a héten megjelennek magyar nyelven.

A cikk szerint a Bloomberg egy magyarországi partnerrel kötött megállapodást, amely ténylegesen megjeleníti majd a tartalmait. A Media1 úgy tudja, kételemű lesz a megjelenés: egyrészt magyarul lehet majd elolvasni a Bloomberg egyes cikkeit, másrészt magyarországi partnerük saját magyarországi tartalmat is előállít majd a Bloomberg neve alatt.

Az együttműködés nem csak cikkekre korlátozódik, egyes videós tartalmaik magyarul is elérhetőek lesznek.

Frissítés:

A Media1 információi szerint Milkovics Pál lapja, a 168 Óra lett a Bloomberg partnere. Milkovics a lapnak megerősítette ezt és elmondta, az együttműködés kiterjed a nyomtatott hetilap mellett a 168.hu-ra is, vagyis például a magyar nyelvű videós tartalmakat ott találhatják majd a látogatók.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!