szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Szórakoztató könyvet írni egyszerű feladatnak tűnik, pedig nagyon is ritka a jó színvonal. Ken Follett új könyve mulattat, izgat, oktat, és még némi szex is maradt benne.

Bizonyos körökben nem illik sikerlistás könyvekről szót ejteni, hiszen az önfeledt szórakozás, még ha minőségi is, annyira közönséges! Szerencsére mi nem tartozunk ezekbe a körökbe, szívesen röhögünk teli szájjal, izgulunk ezerrel, és örömmel borzongunk szexről olvasva. Mivel Ken Follett mindezen mulatságokat mesteri módon hozza szinte minden könyvében, ezért most őszintén bevalljuk, mi szeretjük őt.

Vonzalmunkat a szerző új könyve, az Évszázad-trilógia első része, A titánok bukása sem tette próbára, érzelmeink csak tovább mélyültek. Annak ellenére, hogy Follett ezúttal igazán kemény fába vágta a fejszéjét, némi erőlködés is szaglik a történet körül, olyan „majd én megmutatom nektek” fajta. Kedvenc sikerkönyvírónk azt vette a fejébe, hogy élvezhető módon tolja le a huszadik század történelmét az olvasók torkán. Értjük a kihívást, középkori balhékról meg a Vatikán titkairól bárki tud bestsellert írni, na de a makacsul merev brit arisztokratákból és Leninből szexi sztorit alkotni, az az igazi mestermunka.

A life-style.hu könyvajánlóját ide kattintva olvashatja tovább.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!