szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Új valóságshow indul hamarosan, ezúttal stand-up comedyvel foglalkozó humoristák fognak összeköltözni egy ház alagsorában.

Még novemberben elrajtol az Alagsor című valóságshow, az RTL Klubról és a Cool tévéről ismert Showder Klub humoristáival - írja az Origo. Kovács András Péter, Kiss Ádám, Benk Dénes, Mogács Dániel, Lóránt "Trabarna" Barnabás, Rekop György, Hajdu Balázs, Beliczai Balázs, Dombóvári István és Kormos Anett humoristák egy VIII. kerületi ház pincéjébe fognak beköltözni.

A stand-uposok a Vajdahunyad utcai, úgynevezett Parapark területén, nagyjából húsz négyzetméteren élnek majd összezárva a többiekkel. A pince, amely most egy nyomozós játék helyszíne, kissé nyomasztóan van berendezve, régi holmikkal, 30-40 éves készülékekkel, lánccal, gyerekággyal, rácsokkal, a látogatás során pedig különféle furcsa zajokat, nyikorgást, vízcsobogást lehet hallani kis hangszórókon át.

A föld alatti eseményeket 14 webkamera rögzíti majd, a műsor nagyjából három hétig tart. A szereplők nem egymást szavazzák ki, hanem feladatokat kapnak, a gyengébbek kihullnak, a nyertes pedig egy új autóval lesz gazdagabb. A műsor producere ugyanaz a Kovács Kristóf, aki az Esti Showdert és a Showder Klubot is jegyzi, ám egyelőre nem kívánta megjelölni, melyik tévén fut majd a műsor.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Működik az amerikai napelem, ami az űrből küldene áramot a Földre

Működik az amerikai napelem, ami az űrből küldene áramot a Földre

Örülnöm kellene, hogy parkolási díjat vezetnek be az utcámban?

Örülnöm kellene, hogy parkolási díjat vezetnek be az utcámban?

Engedélyezte az Egyesült Államok gyógyszerhatósága a Johnson and Johnson vakcináját

Engedélyezte az Egyesült Államok gyógyszerhatósága a Johnson and Johnson vakcináját