szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Közéleti hetilapként folytathatja a Bumeráng című rádiós műsor - közölte a Bors, amely szerint az egyik műsorvezető, Bochkor Gábor be is fektet a lapba, amelyet a Geomédia adhat majd ki.

Az új lap várhatóan egy-két héten jelenhet meg, azt egyelőre nem tudni, hogy Bochkor Gábor a háttérben marad, vagy főszerkesztőként is részt vesz a lap létrehozásában - írta a Bors.

A beszámoló szerint a Geomédia Kiadó gondozásában jelenne majd meg a hetilap. "Nem tudom, Gábor milyen minőségben vesz részt a lapkészítésben, de azt bevallhatom, nekünk is hatalmas meglepetés volt, hogy újságot indít" – mondta a Borsnak egy meg nem nevezett forrás. 

A Neo FM egykori vezérigazgatója, az újság másik szellemi vezére, Földes Ádám a Borsnak a tervről azt mondta, hogy "ahogy mondani szokták, sem cáfolni, sem megerősíteni nem szeretném a hírt. A jövő héten többet mondok". Mátrai Mihály, a Geomédia egyik vezetője, aki szintén részt vesz az új lap készítésében, annyit mondott, "minden titokra fény derül, amint megjelenik az újság.”

A Bumeráng azután szűnt meg a Neo FM-en, hogy augusztus elején az adó összes alkalmazottja azonnali hatállyal felmondott az elmaradt munkabérek, valamint az új tulajdonos "által teremtett kilátástalan helyzet, körülmények és a tulajdonos szakmai jövőképe miatt".

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Műemléki védettséggel mentheti meg a kormány a Márványmenyasszonyt és a Wichmann épületét

Műemléki védettséggel mentheti meg a kormány a Márványmenyasszonyt és a Wichmann épületét

A tetthelyen hagyta a kutyáját, lebukott az ináncsi betörő

A tetthelyen hagyta a kutyáját, lebukott az ináncsi betörő

Wayne Rooney visszavonult

Wayne Rooney visszavonult